BG

Подарък етерично масло от Лавандула при покупка на дифузер.

Дата: 2020-08-03

ПОДАРЪК ЕТЕРИЧНО МАСЛО ОТ ЛАВАНДУЛА ПРИ ПОКУПКАТА НА ДИФУЗЕР ЗА АРОМАТЕРАПИЯ!

Подарете си релакс и хармония през Август като изберете своя красив дифузер в светъл или тъмен нюанс и вземете подарък, етерично масло от Лавандула.

Доставете си наслада и хармония с ритуала на ароматерапия. Стайният дифузер Makeda работи без нагряване на принципа на разпръскване на водата във фина пара, като в същото време освобождава нежният аромат на етерични масла. Овлажнява и прочиства въздуха, неутрализира неприятните миризми , облекчава стреса и внася баланс. Изберете между светъл или тъмен дизайн, който подхожда най-много на вашия интериор. Напълно безопасен и безшумен при употреба, дифузерът е подходящ както за дома, така и за офиса.

Притежава 4 настройки за време на действие и функция за самоизключване в случай на намаляване на нивото на водата в уреда. Може да избирате между 7 цвята LED светлини, всяка от които има приглушен и ярък режим и стимулира сетивата по различен начин. 

 

Маслото от лавандула притежава релаксиращи свойства, успокоява ума и подпомага добрия сън. Повишава защитните сили на организма срещу вируси и настинки. Лавандуловото масло релаксира и балансира тялото и духа. Специфичният аромат на растението действа като репелент - гони комари, молци и други досадни насекоми.

 

Период на промоцията: 01.08.2020 – 31.08.2020.

Най-продавани