BG

Регистрирай се за нюзлетъра ни и можеш да спечелиш подарък.

Дата: 2020-08-03

Регистрирай се за нюзлетъра на Makeda Botanics през Август и можеш да спечелиш Дифузер в цвят по избор и три любими етерични масла!

 

АБОНИРАЙ СЕ

 

Доставете си наслада и хармония с ритуала на ароматерапия. Стайният дифузер Makeda работи без нагряване на принципа на разпръскване на водата във фина пара, като в същото време освобождава нежният аромат на етерични масла. Овлажнява и прочиства въздуха, неутрализира неприятните миризми , облекчава стреса и внася баланс. Изберете между светъл или тъмен дизайн, който подхожда най-много на вашия интериор. Напълно безопасен и безшумен при употреба, дифузерът е подходящ както за дома, така и за офиса. Притежава 4 настройки за време на действие и функция за самоизключване в случай на намаляване на нивото на водата в уреда. Може да избирате между 7 цвята LED светлини, всяка от които има приглушен и ярък режим и стимулира сетивата по различен начин. 

 

*Етеричните масла подарък са: Лимонова трева, Бергамот и Иланг Иланг.

  • Маслото от Лимонова трева има силна терапевтична сила. Стимулира кръвообращението. Подпомага храносмилането и подсилва апетита, действа успокояващо, повишава концентрацията и има релаксиращи свойства.  Повишава защитните сили на организма срещу простуда, грип и настинки. Освежава и обновява ума. Възвръща концентрацията, прогонва апатията и разсейва депресията. Възстановява след нервно изтощение и стресови ситуации. Неутрализира неприятните миризми. Действа и като репелент срещу насекоми.
  • Етеричното масло от Бергамот има антисептичнити, антиспазмолитични, болкоуспокояващи, антидепресивни, дезинфектантни, тонизиращи и други свойства. Подпомага дейността на дихателната, кръвоносната, храносмилателната, отделителната и нервната система. Флавоноидите в маслото от бергамот успокояват нервната система и стимулират секрецията на хормони на щастието. Дълбокият му екзотичен аромат е широко използван в парфюмерията.
  • Етеричното масло от Иланг-иланг  се използва за облекчаване на болка, намаляване на възпалението, подобрение на настроението и засилване на либидото. Използвано за аромaтерапия, маслото от иланг иланг има благотворно действие срещу намаляване на напрежението и стреса и насърчаване на положителна перспектива. Освен това, то действа и като естествен репелент против насекоми. Свежият и вълнуващ аромат на иланг-иланг се използва и като компонент в много парфюми.

Всички масла могат да се използват както по отделно, така и в комбинация.

**Промоцията НЕ е обвързана с покупка и можете да се отпишете от нюзлетъра по всяко време.

***Период на промоцията: 01.08.2020 – 1.09.2020.

****Спечелилият ще бъде изтеглен на 4.9.2020 на случаен принцип и ще бъде обявен на сайта на Makeda.bg, както и на фейсбук страницата Makeda Botanics.

Най-продавани