BG


Подарък етерично масло от мента с всеки закупен дифузер до края на месеца

 

Дата: 2022-05-04

 

Ментата е една от най-старите европейски билки. Маслото от мента произлиза от Южна Европа и САЩ. Има свеж ментово-билков аромат, който тонизира и ободрява. Действа противовъзпалително, неутрализира болестотворните бактерии и намалява болката.
 
Помага при висока температура, кашлица, запушен нос. Улеснява дишането, овлажнява гърлото, намалява гаденето и световъртежа. Изключително подходящо е за употреба в домашната хигиена за устната кухина. Една-две капки в пастата за зъби или водата за уста действат превантивно срещу болестите, които причиняват кариес и заздравява венците.

Купете дифузер с -20% отстъпка този месец и получавате подарък етерично масло от мента MAKEDA Botanics!
 
Ултразвуковите дифузери са най-добрият начин за усвояване на ценните качества на етеричните масла, овлажняване и пречистване на въздуха в помещението. Те използват ултразвукови вибрации, за да трансформират етеричните масла във водна пара и да ги разпръснат във въздуха. По този начин начин разгръщат ползите им постепенно за максимално усвояване от организма.

Изберете дифузер с -𝟐𝟎% отстъпка и вземете подарък етерично масло от мента MAKEDA Botanics и се потепете в лечебната мощ на природата.

Купете дифузер с подарък масло от мента
*предложението важи до 31 май включително
 
Желаем ви приятно пазаруване!

Най-продавани