BG


Подарък етерично масло MAKEDA Botanics по избор до края на месеца

Дата: 2022-04-06

 
AROMATHERAPY
 
Етеричното масло от сладък портокал, наричано още "маслото на радостта", повишава оптимизма и самоувереността, има силна естествена способност да повишава имунитета и наред с това облекчава симптомите на редица заболявания - настинки, кашлица, хронична умора, грип, проблеми с храносмилането, лошо кръвообращение, кожни инфекции и спазми. 
 
 
Етеричното масло от лавандула е най-широко използваното масло в ароматерапията. То е единственото етерично масло, което може да се нанася върху кожата, без нужда от разреждане. Има оздравяващ и болкоуспокояващ ефект, намалява напрежението и действа благоприятно върху съня.

 

Купете дифузер с -20% отстъпка този месец и получавате подарък етерично масло от портокал или лавандула MAKEDA Botanics по избор!

Открийте терапевтичната мощ на ароматерапията с MAKEDA Botanics. Етерични масла, които са 100% натурално активни и естествено концентрирани, както и ултразвукови дифузери за ароматерапия.
 
Дифузерите разпръскват етеричните масла под формата на ароматна мъгла, без да ги нагряват, като по този начин ви позволяват да се възползвате оптимално от техните полезни качества. Чистият и свеж въздух допринася за по-здравословна среда, облекчено дишане, пълноценен сън и засилен имунитет.

Изберете дифузер с -20% отстъпка и вземете подарък етерично масло от портокал или лавандула MAKEDA Botanics по избор, за да се потопите в древната култура за постигане и поддържане на добро здраве. 

 
Купете дифузер с подарък масло
*предложението важи до 30 април включително
 
Желаем ви приятно пазаруване!

Най-продавани