BG


Подарък масло от сладък портокал с всеки закупен дифузер до края на месеца

Дата: 2022-03-15

 
Етеричното масло от портокал, наричано още "маслото на радостта", повишава оптимизма и самоувереността, има силна естествена способност да повишава имунитета и наред с това облекчава симптомите на редица заболявания - настинки, кашлица, хронична умора, грип, проблеми с храносмилането, лошо кръвообращение, кожни инфекции и спазми. 
 
Купете дифузер с -20% отстъпка този месец и получавате подарък масло от сладък портокал.

Открийте терапевтичната мощ на ароматерапията с MAKEDA Botanics. Етерични масла, които са 100% натурално активни и естествено концентрирани, както и ултразвукови дифузери за ароматерапия.
 
Ултразвуковите дифузери MAKEDA Botanics са най-добрият начин за усвояване на ценните качества на етеричните масла, овлажняване и пречистване на въздуха в помещението. Те образуват фина, хладна пара, като насищат въздуха с етерични масла, създавайки терапевтично действие за организма и разгръщайки ползите постепенно, за интензивен и траен ефект.

Изберете дифузер с -20% отстъпка и вземете подарък етерично масло от сладък портокал MAKEDA Botanics, за да се потопите в древната култура за постигане и поддържане на добро здраве. 

 
Купете дифузер с подарък масло от сладък портокал
*предложението важи до 31 март включително
 
Желаем ви приятно пазаруване!

Най-продавани