BG

Силата на природата с MAKEDA Botanics -20% отстъпкa

Дата: 2022-03-04


Поглезете сетивата си с продуктите, идващи от природата с -20% отстъпка.

MAKEDA Botanics използва величието на природата за създаване на своите продукти, които помагат в грижата за вашите красота и здраве по естествен и здравословен начин.
 
Етерични масла MAKEDA Botanics
Те са 100% чисти, терапевтичен клас, добити от растения, намирали приложение в поддържането на здравето на хората през вековете. Най-добрият начин да почерпите от техните качества е чрез ароматерапията.
Композиции за ароматерапия и комплекти MAKEDA Botanics

Готовите композиции етерични масла са блендирани от три до седем чисти масла в различна пропорция за таргетирано действие, които по естествен начин повлияват различни здравословни симптоми. 

Дифузери MAKEDA Botanics 
Те са с ултразвукова технология, благодарение на която не нагряват маслото и по този начин не увреждат неговите ценни свойства. Разпръскват фина дифузия, като пречистват въздуха и разгръщат ефекта на използваното масло или бренд от масла.

 

Овлажнители за въздух MAKEDA Botanics
Създават здравословна среда за нас у дома или офиса, като снабдяват помещението с необходимия за организма ни кислород и предотвратяват неприятните симптоми, предизвикани от сухия въздух.


 

Базови масла MAKEDA Botanics
Студено пресовани, произведени по естествен и екологичен начин, те имат безброи ползи за кожата, косата и ноктите. Подхранват в дълбочина и подобряват тяхното състояние. Подходящи са и за разреждане на етерично масло и топикално приложение, чиито ползи са доказани.

 

Ролери и гуа ша MAKEDA Botanics
Изработени от истински камъни, те озаряват, подмладяват и изглаждат кожата и са прекрасен подарък за предстоящите празници.
Флорални води MAKEDA Botanics
Добити по метода на водна-парна дестилация от българската роза дамасцена и българската лайка, флоралните води почистват, затварят порите, регулират производството на себум, облекчават възпаленията, премахват несъвършенствата и изравняват тена.

 

Избери продуктите на MAKEDA Botanics и подобри начина си на живот.

 
Купи сега с -20% отстъпка
 

*не важи за книги за ароматерапия

**предложението важи до 8 март включително

Най-продавани