BG

Коледа наближава! Подарете здраве

Дата: 2021-12-22


Време е да зарадвате любимите хора с подаръци. Какво по-хубаво от това да подарите здраве и грижа? С MAKEDA Botanics това е лесно. Вижте нашите идеи, с които да направите живота на хората около вас по-добър и да им помогнете в ежедневната грижа и поддържането на добро здраве.


 
Етерични масла MAKEDA Botanics 
Те са 100% чисти, терапевтичен клас, добити от растения, намирали приложение в поддържането на здравето на хората през вековете. Най-добрият начин да почерпите от техните качества е чрез ароматерапията. Дифузерите разпръскват етеричните масла, като по този начин те изпълват помещението и пречистват въздуха. Облекчават редица състояния и имат цялостно тонизиращо действие.
Композиции за ароматерапия MAKEDA Botanics
Това са блендове, които обединяват ефекта от масла със сходно действие, за да осигурят още по-мощни конкретни ползи за организма. Съчетани са в оптимална пропорция, за да помогнат на тялото и духа при проблемни състояния.
Комплекти за ароматерапия MAKEDA Botanics
Включват моно масла и готови композиции в красиви кутии, като ви позволяват да редувате дифузирането и да усетите разнообразието на ароматерапията и множеството ѝ ползи.
 
Дифузери MAKEDA Botanics
Те са с ултразвукова технология, благодарение на която не нагряват маслото и по този начин не увреждат неговите ценни свойства. Разпръскват фина дифузия, като пречистват въздуха и разгръщат ефекта на използваното масло или бренд от масла.

 
Базови масла MAKEDA Botanics
Те са студено пресовани с доказан произход и многофункционално действие. Могат да се прилагат върху косата, кожата на лицето, ръцете и тялото, както и върху ноктите. Подхранват в дълбочина и подобряват тяхното състояние. Високотехнологичният им начин на добиване съхранява техния естествен състав, богат на витамини и антиоксиданти, които забавят процесите на стареене и защитават косата, кожата и ноктите от външни агресори.
 Те са идеален вариант за разреждане на етерично масло и топикално приложение, чиито ползи са доказани.

 
Флорални води MAKEDA Botanics
Те са истински, извлечени по метода на водно-парна дестилация от българската роза дамасцена и българската лайка. Имат много ползи за кожата – почистват, затварят порите, регулират производството на себум, облекчават възпаленията, премахват несъвършенствата и изравняват тена.
 
Ролери и гуа ша MAKEDA Botanics
Те са изработени от истински камъни. Масажът с тях стимулира кръвообращението и подобрява снабдяването на кожата с кислород, като по този начин подобрява еластичността, свежия вид и производството на колаген.
 
 
Подарете здраве, подарете грижа, подарете MAKEDA Botanics.

 
Купи сега

Желаем Ви приятно пазаруване!
 

Най-продавани