BG

Подаряваме Ви етерично масло от лавандула

Дата: 2021-10-05


Свят, в който властва природата
 
 
Купете своя дифузер с 20% отстъпка и получавате подарък масло от лавандула.

Открийте терапевтичната мощ на ароматерапията с MAKEDA Botanics. Етерични
масла, които са 100% натурално активни и естествено концентрирани, както и
ултразвукови дифузери за ароматерапия.

Сега с всеки закупен дифузер получавате подарък етерично масло от лавандула
MAKEDA Botanics.
Дифузерите образуват фина, хладна пара, като насищат въздуха с етерични масла, създавайки терапевтично действие за организма и разгръщайки ползите постепенно, за интензивен и траен ефект.
 

Ултразвуковите дифузери MAKEDA Botanics са най-добрият начин за усвояване на ценните качества на етеричните масла, овлажняване и пречистване на въздуха в помещението. Ултразвуковият диск декомпозира маслото на много фини частици, които чрез парата насищат въздуха и неутрализират прахта и патогенните бактерии. Чистият и свеж въздух допринася за по-здравословна среда, облекчено дишане, пълноценен сън и засилен имунитет. Изработени са от екосъобразен материал и в красив дизайн, за да се впишат във всеки интериор. Всеки дифузер разполага със 7 LED светлини за цветотерапия – балансиране на ума, духа и тялото. Дифузерите MAKEDA Botanics могат да се използват от цялото семейство и във всяко помещение на дома.
 
Те са идеални за:
✓Пълноценна почивка и спокоен сън
✓Облекчаване на грипни и вирусни състояния
✓Облекчаване на кашлица и запушен нос
✓Стерилизиране на въздуха
✓Прочистване от бактерии, микроби и прах
✓Подобряване на концентрацията и умствения фокус
✓Балансиране на емоциите
✓Облекчаване на депресивни и тревожни състояния
✓Овлажняване на въздуха

 

Лавандулата има болкоуспокояващи и облекчаващи свойства. Подобрява съня и намалява чувството за тревожност. Има благоприятно действие върху кожата, използва се като първо помощно средство при рани и изгаряния, както и за лечение на екземи и псориазис. Облекчава главоболието и балансира кръвната захар. Етеричното масло от лавандула е единственото, което може да се нанася директно върху кожата, без да се разрежда с базово масло.
  
MAKEDA Botanics ви пренася години назад, когато растенията са били основното лечебно средство на крале и кралици срещу редица заболявания и неблагоразположения. В древността не е имало аптека на всеки ъгъл и хората са поддържали своето здраве с ботаническото разнообразие. Собствените ни домове са снабдени с всичко, отговарящо на лукса на съвремието и нашите нужди, но далеч от силата на природата и първоизточниците на добро здраве.
 
Затова MAKEDA Botanics осъществява тази връзка между технологичните удобства днес – ултразвукови дифузери за ароматерапия и ботаническото изобилие от древността – подправки, билки, лекове, добавки и десетки етерични масла, поддържали здравето на хората през вековете.
 
Изберете дифузер и вземете подарък етерично масло от лавандула MAKEDA Botanics, за да се потопите в древната култура за постигане и поддържане на добро здраве. 


 

Купете дифузер с подарък масло от лавандула
*предложението важи до 31 октомври включително 

 Желаем Ви приятно пазаруване!

Най-продавани