BG

Oткрийте комплекти за ароматерапия MAKEDA Botanics

Дата: 2021-08-24


Подарете си букет от природни блага
 
Комплектите за ароматерапия MAKEDA Botanics са комбинирани предложения, които включват чисти етерични масла и готови композиции, действащи с общ мотив, като повлияват благоприятно върху организма.

Всеки комплект отлично съчетава етерични масла, за да постигне синергия, която осигурява още по-мощно действие. Комбинациите са изследвани и доказано работят, за да помогнат за персонални нужди, позволявайки редувано дифузиране на маслата, така че да не пренаситят организма.Комплект за ароматерапия Basic Starter Set - за първи стъпки в ароматерапията
Изследвайки и сравнявайки свойствата на редица масла, MAKEDA Botanics създаде сет от етерични масла за начинаещи. Подбрани са в отлично съотношение, което постепенно разгръща своето терапевтично действие, без да пренасища сетивата.
Комплектът включва:
1.Етерично масло Лавандула (LAVENDER) терапевтичен клас 10 мл
2.Етерично масло Мента (PEPPERMINT) терапевтичен клас 10 мл
3.Композиция етерични масла за по-лесно дишане BREATHE 10 мл

Комплект за ароматерапия New Life Set за рестарт
Подбрани масла, чиито изпитани свойства в комбинация постигат мощен ефект, зареждат тялото и духа и изчистват отрицателните мисли, страха и тревожността. Поддържат ума свеж и вдъхновяват, разкривайки пред съзнанието нови перспективи, намиране на смисъл и постигане на удовлетворение.
Комплектът включва:
1. Композиция етерични масла за концентрация FOCUS 10 мл
2. Композиция етерични масла за мотивация MOTIVATION 10 мл
3. Композиция етерични масла за eнергия ENERGY 10 млКомплект за ароматерапия Stay Safe Setза здраве и силен имунитет
Комплектът Stay Safe включва необходимите масла, за да направи организма по-устойчив в периоди на вируси, да възпрепятства развиването на инфекции и да поддържа оптималната работа на дихателните пътища и белите дробове, така че да изгради защита от атаки срещу здравето.
Комплектът включва:
1. Композиция етерични масла при вируси и настинки ANTI VIRUS 10 мл
2. Композиция етерични масла с антибактериално действие ANTI BACTERIAL 10 мл
3. Композиция етерични масла за по-лесно дишане BREATHE 10 мл 


Комплект за ароматерапия Anti Stress Setпротив стрес
Събира 3 композиции за справяне със стреса. Позволява редуването на различи комбинации за успокоение и облекчаване на напрежението, като организмът може да почерпи от ползите на маслата, съчетани по диференцирани начини за постигане на спокойствие. 
Комплектът включва:
1. Композиция етерични масла против стрес ANTI STRESS N1 10 мл
2. Композиция етерични масла против стрес ANTI STRESS N2 10 мл
3. Композиция етерични масла против стрес ANTI STRESS N3 10 млКомплект за ароматерапия Sweet Dreams Set – за спокоен сън
Комплектът Sweet Dreams позволява на организма да усвои чародейните способности на природата, като спомага за хармоничен сън и емоционално спокойствие. Отпуска тялото и освобождава съзнанието, като осигурява на организма качествен сън.

Комплектът включва:
1. Композиция етерични масла за добър сън GOOD SLEEP N1 10 мл
2. Композиция етерични масла при безсъние GOOD SLEEP N2 10 мл
3. Композиция при тревожност RELIEVE ANXIETY 10 млКомплект за ароматерапия Good Vibes Set
– за добро настроение

Сетът ободрява ума, стимулира притока на енергия и предразполага съзнанието да изживява радостните емоции и да задържа вниманието си върху позитивни обстоятелства от ежедневието. Етеричните масла, съчетани според своите свойства, прочути от древни времена, постигат душевна  хармония и придават добри вибрации.

Комплектът включва:
1. Композиция етерични масла срещу негативна енергия CLEAR 10 мл
2. Композиция етерични масла за хармония LOVE & PEACE 10 мл
3. Композиция етерични масла за добро настроение GOOD MOOD 10 мл 


Изберете своя източник на здраве, изцяло от природата. Комплектите MAKEDA Botanics обединяват действието на моно масла и композиции, за да подпомогнат организма спрямо неговите конкретни нужди.


 
Комплекти за ароматерапия MAKEDA Botanics
 Желаем Ви приятно пазаруване!

Най-продавани