BG
Вижте всички статии

Стопирайте вирусите с етерично масло Anti virus

%%HTML_BLOGARTICLETITLE%%

 

Предстоящият грипен сезон е предизвикателство за здравето на цялото семейство. Спрете вирусите и настинките навреме с ароматерапевтичната композиция Anti Virus Stop Cold. 

 

Използвайте в арома дифузер, като добавите 5 капки на всеки 100мл вода. Разпръснати във въздуха, ценните съставки ще проникнат в кръвообращението чрез вдишването и ще осигурят ефикасен щит срещу болестотворните вируси и патогенни бактерии.

 

 Високоефективен бленд от 6 натурални етерични масла в терапевтична пропорция осигурява оптимален ефект:

 

????  Канелата   допринася за общо укрепване на организма и повишаване на жизнените сили. Действието й е широкоспектърно: предпазва от проникване на бактерии и вируси, ускорява оздравителните процеси и подсилва естествената защита на тялото от патогени и болестотворни агенти.

 

???? Чаеното дърво​   има противовъзпалително и антибактериално действие, което спира развитието на инфекции още в начален стадий.   Антисептичните и очистващи качества на Чаеното дърво се дължат на натуралната бленда от Пинени. Това са природни терпени, които се срещат и в боровите иглички и иглолистни дървета и   подобряват дейността на белите дробове, облекчават кашлица и запушен нос.

 

????   Ментата е мощен природен аналгетик при настинки и простуда. Облекчава респираторната дейност и раздразнените бронхи и успокоява лигавицата на гърлото, като в същото време тонизира и укрепва. Има отлично действие при запушен нос, главоболие и мускулни спазми.

 

????    Карамфилът е натурален антиоксидант, който неутрализира свободните радикали и токсините, отговорни  за задълбочаване на инфекциите.

 

????   Евкалиптът  е антибиотик от природата, който укрепва дихателната система, изчиства синусите и облекчава възпаления и болка.

 

????  Лавандулата  действа благотворно върху целия организъм, има дезинфекциращо и успокояващо действие, релксира тялото и ума. Натуралното й действие на аналгетик и антисептик допринася за облекчаването на болката и възпалението и неутрализира болестотворните бактерии. Лавандулата регулира  и възстановява  здравословния баланс в тялото.

 

Ароматерапия за здраве от природата с Makeda Botanics! 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Най-продавани