Начало MAKEDAГотови композиции за ароматерапияКомпозиция за ароматерапия против тревожност Anxiety N2 10 мл

Композиция за ароматерапия против тревожност Anxiety N2 10 мл

Anxiety N2 е етерично масло за справяне със стреса и безпокойството. Подобрява състояния, свързани с умора, промяна на настроения и общо депресивни състояния. 

Цена:21.90 лв
  • Добави в любими
-
Брой:
+
Композиция за ароматерапия против тревожност Anxiety N2 10 мл
Композиция за ароматерапия против тревожност Anxiety N2 10 мл

Характеристики

  • МАРКИ:
    Makeda

Ползи:
✓ намалява безпокойството
✓ понижава нивата на стрес
✓ намалява напрежението
✓ помага при депресивни състояния
✓ действа против тревожност

 

Anxiety N2 е с мощно успокояващо действие срещу чувството на безпокосйство и има хармонизиращ ефект. Премахва напрежението и объркването. Има и изявено антидепресивно действие. Включва композиция от етерични масла от: иланг-иланг, бергамот, канела, лавандула и салвия.

 

Mаслото от иланг-иланг има благотворно действие за намаляване на напрежението и стреса и насърчаване на положителна перспектива. Маслото от бергамот съдържа лимонен и алф-пинен, който имат антидепресантно свойство и стимулират нервната система по естествен начин. Маслото от канела има доказан терапевтичен, отпускащи и успокояващ ефект. Маслото от лавандула действа успокояващо, влияе благотворно на съня и има релаксиращи свойства. Маслото от салвия има общотонизиращо действие и е ефективна при редуциране на тревожност, страх, болка и при хормонален дисбаланс. 

Съдържание
Anxiety N2


Иланг-иланг Cananga Odorata Flower Oil, Бергамот Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Oil, Канела Cinnamomum Zeylanicum Leaf Oil, Лавандула Lavandula Angustifolia, Салвия Salvia Sclarea (Clary) Oil

Начин на употреба
Етерични и Композиции

 

Добавете 2-3 капки от маслото в дифузер.

Предупреждение
Етерични, Композиции

 

ВНИМАНИЕ! Не е безопасно да приемате вътрешно, дори и малки количества етерични масла. Много компании твърдят, че продуктите им са натурални и следователно са безопасни за консумация. Въпреки че, всички продукти на MAKEDA са натурални, сертифицирани и с гарантиран произход, ние не препоръчваме консумацията им, поради риск от интоксикация и странични ефекти, вредни за здравето.

 

Етеричните масла са изключително силни, когато се приемат вътрешно. Лекарите не препоръчват да се консумират, защото неусетно можете да приемете твърде много, твърде бързо, без да го осъзнавате и да се натровите. Етеричните масла, дори и напълно натурални, не гарантират вашата безопасност при поглъщане. Молекулите и химичните елементи, които изграждат етеричните масла предизвикват силно дразнене в мембраните на лигавицата и може да я изгорят. Повръщане, стомашна болка, подуване и неврологични болки могат да се появят при вътрешно приемане на етерични масла.

 

Тъй като масло и вода не се смесват, разреждането в чаша вода няма да помогне за намаляване на концентрацията.

 

Поради увеличаващите се случаи на натравяне на деца и възрастни по цял свят, ние ви препоръчваме да съхранявате на безопасно място етеричните масла, далече от малки деца. Не използвайте директно върху кожата неразредени етерични масла, дори и в малки количества, тъй като това може да причини силно раздразнение на кожата и изгаряне. Безопасно е да използвате върху кожата си само базисни масла или готови комбинации от етерични и базисни масла от сертифицирани производители. Използването на комбинациите на MAKEDA e безопасно, защото съдържащите се в тях етерични масла са в безопасни граници и позволени проценти.

Експресна поръчка
без регистрация

Попълнете само 3 полета
Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.
Начислява се 3 лв. такса за доставка.
При поръчка над 59 лв. доставката е безплатна.

Най-продавани